Persondatapolitik hos Modum Vinduer ApS

Som led i indgåelsen af en aftale om levering af vinduer, døre m.m., behandler Modum Vinduer ApS, som såkaldt ”dataansvarlig” en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende sine kunder.

Behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig til gennemførelsen af opgaven for kunden.

Modum Vinduer ApS vil opbevare/gemme kundens personoplysninger i henhold til regler fra vinduesindustriens krav.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger Modum Vinduer ApS behandler om dig:

  • Retten til indsigt
  • Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning.
  • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling.
  • Retten til dataportabilitet.

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Modum Vinduer ApS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave.

01.
Kontakt os

Kontakt os her eller på telefon

02.
Opgave

Fortæl os om netop din opgave

03.
Tilbud

Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave