OM OS

Modum Vinduer ApS har siden 1989 specialiseret sig i at producere vinduer og døre i det slidstærke og vedligeholdelsesfrie materiale komposit.

Vi producerer alle vore vinduer og døre karnapper på vores virksomhed, som ligger i Hobro. På virksomheden har vi 500m2 produktionshal, 100m2 lager og et mindre showroom, der viser nogle af vores forskellige produkter og de mange mulige funktioner, der kan vælges imellem.

​Vi har samlet alt i Hobro, da det gør os i stand til at kunne sikre en meget høj kvalitet og produktudvikle specielt ønskede løsninger, samt tilbyde kundetilpasset levering.

​Vores fokus er komposit, kvalitet og godt håndværk, derfor bliver du altid betjent af dygtige og erfarne håndværkere, da det er vigtigt for os at du får netop den rådgivning og vejledning, som du har brug for ved køb af nye vinduer, døre og karnapper.

Vi producerer vores vinduer, døre og karnapper i profilsystemet Rehau, der er nøje tilpasset de danske og nordiske byggetraditioner med hensyn til profiludformningen. Hvilket giver mulighed for f.eks.profileringer på sprosser og poste, gammeldags beslag, forskellige farvemuligheder udvendigt osv.

De mange muligheder med profilsystemet gør at vores vinduer, døre og karnapper kan benyttes til alle boliger, både nybyggerier og renoveringer af ældre bygninger, da vinduerne kan laves, så de passer lige ind i den stil der ønskes.

​Med de mange års erfaring og de mange muligheder, kan du trygt vælge Modum Vinduer og du kan altid kontakte os for at høre mere om vores produkter og de mange muligheder.​​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

01.
KONTAKT OS

Kontakt os her eller på telefon

02.
OPGAVE

Fortæl os om netop din opgave

03.
TILBUD

Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave

★★★★★

4,9 stjerner ud af 5 på Google på baggrund af mere end 7 anmeldelser

Lupinvej 19, ​9500 Hobro

lars@modumvinduer.dk

+45 40 17 08 14