VORES VÆRDIER

Vores slogan er:

KOMPOSIT, KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK

Hos Modum Vinduer arbejder vi altid ud fra vores slogan, hvilket er kendetegnet til vores tilgang til design, udvikling og produktion af vores produkter.

​Vores mål er at skabe vinduer, døre og karnapper, hvor både design, funktionalitet og kvalitet passer ind i den nordiske stil, de skiftende vejrforhold og til alle slags byggerier.

​VI HAR FIRE KERNEVÆRDIER, DER KENDETEGNER OS

Kvalitet:​ ​Vores erfarne og dygtige håndværkere er med til at sikre et højt kvalitetsniveau af de færdige produkter.

​Gennem vores erfaring med produktudvikling, har vi den tekniske viden, der skal til, for at kunne vejlede og rådgive vores kunder, så de får lige den service og rådgivning, de efterspørger.

​Komposit er et godt, slidstærkt og miljøvenligt materiale, der kræver mindste mulig vedligeholdelse og har derfor en meget lang levetid.

​Vedholdenhed: Produktudvikling kan være udfordrende, om det er et specielt design eller et helt nyt produkt. Vi er meget løsningsorienteret og finder altid en tilfredsstillende løsning på forespørgsler fra kunderne, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om vores vedholdenhed, kundetilpasset løsninger og special udviklet produkter her

Ordholdenhed: Vi holder, hvad vi lover. Det er meget vigtigt med ærlighed overfor vores kunder. Hvis der skulle komme uforudsete udfordringer, så er vi selvfølgelig altid ærlige overfor vores kunder.

Gennemsigtighed er meget vigtig for os, da vi på den måde sikre os loyale kunder og beviser at vi er til at stole på.

Miljøbevidste: Miljøet er vigtigt for os alle og her hos Modum Vinduer, er vi som produktionsvirksomhed meget fokuseret på at vi minimerer vores påvirkning af miljøet.

​Komposit er et genanvendeligt materiale og derfor samler vi alt overskydende materiale fra produktionen, samt gamle produkter sammen og sørger for at de bliver sendt tilbage til vores leverandør; Rehau. Rehau sikre herefter at det dette bliver afleveret til​ WUPPI, der sikre en korrekt miljømæssig håndtering af materialerne, hvilket resulterer i en markant besparelse af CO2, samt sørger for at genanvende de overskydende materialer til nye produkter.​​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

01.
KONTAKT OS

Kontakt os her eller på telefon

02.
OPGAVE

Fortæl os om netop din opgave

03.
TILBUD

Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave

★★★★★

4,9 stjerner ud af 5 på Google på baggrund af mere end 7 anmeldelser

Lupinvej 19, ​9500 Hobro

lars@modumvinduer.dk

+45 40 17 08 14