Terrassedøre designet og produceret i Danmark

En terrasedør bringer lys og liv ind i rummet, giver udkig og nem adgang til terrassen, altanen eller haven. Vi samarbejder med en tømrer, som kan hjælpe med montering og udskiftning af din gamle terrassedør til en ny terrasse dør i højeste kvalitet fra os.

​Det er vigtigt at terrassedøren er af god kvalitet, så den kan modstå slid og påvirkningerne fra vind- og vejrforholdene.

​Lav vedligeholdelse hos vores terrassedøre

Vores terrassedøre er også produceret i det meget holdbare og slidstærke materiale komposit, hvilket gør den stort set vedligeholdelsesfri.

​Komposit gør at terrassedøren ikke ruster eller rådner, samt der bliver ikke dannet kuldebroer indeni, da der stort set ikke er brugt metal i konstruktionen af både rammen og karmen. Disse egenskaber gør at terrassedøre fra Modum Vinduer, har en meget lang levetid.

​Det er vigtigt at terrassedøren holder ubudne gæster ude. Derfor kan vores terrassedøre sikres yderligere mod indbrud, såfremt dette ønskes.

​Vores terrassedøre kan både laves som skyde terrassedør, som dobbelt terrassedør, indad- og udadgående, samt højre eller venstre vendt, alt efter hvad der ønskes.

​Tag en snak med os om en ny terrasse dør

Har du spørgsmål til vores terrassedøre, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på fremstilling af din nye terrassedør kan vi altid kontaktes på telefon 98 51 09 00 eller e-mail: modumvinduer@mail.tele.dk.

​Nedenfor kan inspiration til terrassedøre findes, hvis andet ønskes kan vi altid kontaktes og undersøger gerne mulighederne for en kundetilpasset løsning.​​​

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave.

  01.
  Kontakt os

  Kontakt os her eller på telefon

  02.
  Opgave

  Fortæl os om netop din opgave

  03.
  Tilbud

  Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave