BRILLANT

Vinduessystemet Brillant er lavet i profilsystemet Rehau, hvor vi benytter komposit, som er en plastblanding med glasfiber i, hvilket gør at materialet er meget slidstærkt, isolerer fremragende, skaber et sundt inde miljø og har en meget lang levetid. Læs mere om fordelene HER.

Brillant udføres som indadgående vinduer med dreje og kip funktion. Drejefunktionen gør at vinduet kan pudses indefra og kipfunktionen giver mulighed for ventilation i vinduets overkant.

​ENERGIEFFEKTIVT OG HØJ FUNKTIONALITET HAR VÆRET I FOKUS VED UDVIKLINGEN AF BRILLANT

​Brillant er et fremragende vindue til etagerbyggerier, da det her kan være svært at få rengjort og pudset vinduet udvendigt. Men da Brillantsystemet er udført som indadgående vindue, kan vinduet sikkert og nemt pudses, uden man skal gå på kompromis med sikkerheden.

Profilerne med de smukt afrundede konturer er alle opbygget med et tre-kammer system med kraftige vægge og god plads til stålarmering, som gør vinduet solidt og bestandigt, samtidig med at det yder optimal isolering mod kulde og støj. Den indvendige placering af glaslister beskytter maksimalt mod indbrud og hærværk

Foruden hvid, kan vores vinduer fås i 7 forskellige udvendige standard farver, 3 forskellige grånuancer, grøn umbra, svenskrød, mahogni med træstruktur og sort. Ønskes andre farver, bedes du kontakte os, da der er mulighed for specialbestilling.

Hvis vinduet ønskes med farve, gælder samme minimale vedligeholdelse, da farverne har en høj lysægthed, hvilket betyder at farven er meget holdbar og modstår påvirkningen af sollyset og al slags vejr. Alle farver har struktur i overfladen, dog kan antracitgrå fås med glat overflade. Foruden forskellige farver, kan vores vinduer laves i mange forskellige former f.eks. runde eller trekantet.

Glasset til ruderne kan foruden klart glas, fås som, solstop, lydisolerende, tonede og ornamenterede.

Karmdybde på system Brillant udføres både i 120mm og 60mm​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

01.
KONTAKT OS

Kontakt os her eller på telefon

02.
OPGAVE

Fortæl os om netop din opgave

03.
TILBUD

Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave

★★★★★

4,9 stjerner ud af 5 på Google på baggrund af mere end 7 anmeldelser

Lupinvej 19, ​9500 Hobro

lars@modumvinduer.dk

+45 40 17 08 14